Joc de les cases

Ahir vaig preparar aquest senzill joc de lògica que feia temps que havia vist al web del Gamar. Si us interessa  us el podeu descarregar aquí i aquí (ja sé que els dibuixos no són cap meravella, però no en sé més!).

Aquesta n’és la descripció que en fan:
Descripció:
Es tracta de diferents tipus de gràfics (sobretot quadres de doble entrada) presentats en cartolines plastificades.

Utilitat:
Consisteix en saber interpretar el missatge que indica la fletxa, i a partir de la comprensió d’aquest missatge comparar les qualitats sensorials dels objectes a partir del criteri preestablert que indica la fletxa, i respondre SÍ o no segons si es compleix o no aquest criteri. Una vegada s’ha omplert la taula del SÍ i del NO, aleshores es poden fer anàlisis d’aquesta taula, (com són tots els de la diagonal, com són tots respecte la diagonal, etc.)

Nivell: Primària i primer cicle d’ESO

Procedència: Material de construcció pròpia del GAMAR”

Anuncis

3 pensaments sobre “Joc de les cases

  1. Hola Meni! Consiste en entender bien el mensaje que se da (p.j. “soy más pequeña que tú”) y saber ver la relación que tienen las dos casas. Hoy hemos jugado y una vez habías rellenado las casillas podías preguntar p.e. por qué todas las casillas de una misma fila eran “sí”. En este caso, creo recordar que era porqué había una que era la más pequeña de todas. Ellos tienen que encontrar este tipo de relaciones. Otras preguntas que surgen (y que comentan en el web del Gamar) es qué respuestas aparecen en la diagonal, por qué… No es un juego con una única finalidad, digamos, lúdica, pero hoy he visto que Jan se lo pasaba muy bien y que él mismo se preguntaba algunas cosas.
    Bicos!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s